Out of the Toolbox is het jaarlijkse dansworkshopfestival van Danspunt voor makers, docenten en dansers met zin voor creatie. Dompel je onder in beweging, choreografie, stijlen en methodes. Doe inspiratie op, leer alles over nieuwe technieken en sta nadien vol zelfvertrouwen en met vernieuwde  energie op de vloer of voor de klas.

Out of the Toolbox 2024: vijf dagen dansen, doen en delen!

Dit jaar vindt Out of the Toolbox plaats van 21 tot 25 augustus 2024. Het programma staat online! Als je je inschrijft voor 1 juni, geniet je van een early bird korting.

Wil je bewegen met openheid en vertrouwen, creëren met focus en flow, dansen in dialoog met de energie van anderen en van de ruimte? Het kan allemaal op Out of the Toolbox 2024!

OOTTB 2024 © Rudy Carlier

Ook voor jou?

Ook dit jaar biedt het programma — samengesteld door danser, choreograaf en pedagoog David Hernandez — voor elk wat wils: een breed scala aan technieken, methodes en stijlen in korte workshops of een diepgaand meerdaags traject, en dat zoals steeds onder leiding van gerenommeerde choreografen en inspirerende docenten van over de hele wereld.

Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint, Out of the Toolbox is er voor alle niveaus, leeftijden en lichamen. Dompel je onder in de warme en gastvrije sfeer van ons festival, waar het allemaal draait om ontdekken en verbinden. Laat je meevoeren door de onbegrensde mogelijkheden van dansen, doen en delen!

See you on the dance floor!