#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

Je vindt het tijdsschema hieronder, of ontdek de workshops in alfabetische volgorde.

creatieve workshop

pedagogische workshop

Laat je prikkelen tijdens creatieve workshops waarin je je verdiept in composities, je bewegingsvocabularium uitbreidt of stijloverschrijdend leert werken. Of ga in de pedagogische workshops op zoek naar nieuwe manieren om aan de slag te gaan met het talent van je klas.

Woensdag 21/08

Donderdag 22/08

Vrijdag 23/08

Zaterdag 24/08

Zondag 25/08

Over de curator

Met Out of the Tolbox wil Danspunt dansers, choreografen en docenten uit binnen-en buitenland samenbrengen en de uitwisseling van kennis en ervaringen stimuleren. Vandaar dat we samenwerken met internationale choreografen om het programma te cureren. Voor deze derde editie stelde Jurij Konjar het aanbod creatieve workshops samen.

De Sloveense performer/choreograaf werkt in uiteenlopende contexten rond dans, beweging en performance. Voor deze editie van Out Of The Toolbox nodigt hij docenten uit die hun benadering van dans delen, gevoed vanuit verwante praktijken en contexten, zoals performance, choreografie, theater, muziek, video, stem, tekenkunst, wetenschap, publieke ruimte, mogelijkheden en beperkingen.

Jurij: ‘Wie een nieuwe keuken uitprobeert, kan een waaier aan gerechten bestellen en samen met vrienden aan tafel gaan om ze te proeven. Ik hoop dat je deze editie van Out of the Toolbox een gelijkaardige ervaring zal hebben: dat je van de smaken mag genieten en tegelijk nieuwe ontdekkingen mag doen die jouw palet verrijken. Smakelijk!’