#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

Being a body, becoming a place – Daniela Schwartz #2

Wees je lichaam, word de ruimte #2

In deze workshop verkennen we de openbare ruimte door het spel te spelen tussen samenzijn en alleen zijn. We onderzoeken hoede omgeving ons beïnvloedt en onze zintuigen voedt, en hoe dat alles onze expressie vorm geeft. Een uitnodiging om te bewegen en bewogen te worden door en met de stad, haar prikkels en haar fysicaliteit. We gebruiken specifieke partituren die aandacht hebben voor beweging, waarneming, kijken en schrijven.

Daniela Schwartz (AR/FR) is een nomadisch kunstenaar, met een liefde voor performancekunst. Ze geeft sinds 1998 internationaal les in contactimprovisatie, compositie en improvisatie. Samen met Eckhard Müller ontwikkelde ze het project SKIN Interactive Performance voor dansers, muzikanten en videokunstenaars. Ze is lid van Co. Dégadézo en medeorganisator van het Contactfestival in Freiburg, Duitsland.

Deze workshop kan je één dag volgen als je zoveel mogelijk van het aanbod wil proeven of je kan Being a body, becoming a place #1 ook volgen op donderdag 22/08 als je je in alle aspecten van het thema wil verdiepen.

Als je hieraan deelneemt, is Sten Rudstrømook iets voor jou.

Wanneer
Vrij 23/08 11:00-13:00
Vrij 23/08 14:00-16:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
  • aandacht
  • dans
  • improvisate
  • plaatsspecifiek
  • prikkels