#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

BEWEEG JE BETER – VOLZET- Natacha Nicora

Deze workshop is volzet. Je kan je wel op de wachtlijst laten zetten (stuur een mail naar outofthetoolbox@danspunt.be). We verwittigen je van zodra er een plaats vrijkomt.

Traagheid, comfort, ingetogenheid, rust, … Het zijn termen die je misschien niet meteen met beweging associeert. Maar in de Feldenkrais-methode zijn het belangrijke eigenschappen. Feldenwat? Feldenkrais! Dat is een manier om lichamelijke en geestelijke problemen te behandelen via lichaamsbewegingen. Je leert je lichaam als het ware ‘herprogrammeren’: weg met foute gewoontes en blokkages! Dankzij Feldenkrais ga je je lichaam efficiënter en slimmer gebruiken, zodat je spieren en gewrichten minder belast worden. In deze workshop word je je bewuster van je houding en bewegingspatronen, om vervolgens je repertoire aan poses te vergroten.

Natacha Nicora werd in 1980 in Argentinië geboren, maar maakte carrière in België bij o.a. les ballets C de la B, Arne Sierens en Tristero. Daarnaast maakt ze ook uitstapjes naar beeldende kunst en “trash poetry”. In 2007 kwam ze in contact met de Feldenkrais-methode, een openbaring: “De Feldenkrais-methode heeft niet alleen mijn lichaamspijnen weggenomen, maar het heeft me ook veel vrijheid gegeven voor mijn lichaam en creativiteit. Als je weet wat je doet, kun je doen wat je wilt.”

Deze workshop bestaat uit twee sessies van twee uur.

Wanneer
Woe 22/08 11:00-13:00
Woe 22/08 14:00-16:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief, ledentarief): € 40


Inschrijven