#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

DANCE AROUND THE WORLD II – Chantal Loïal

De hele wereld in één choreografie, dat vind je bij Difé Kako, het gezelschap van Chantal Loïal. Het ensemble bestaat uit dansers en musici met een multidisciplinaire en multiculturele achtergrond: van klassiek en jazz tot hedendaags en traditioneel repertoire uit West-Afrika, Centraal-Afrika, Brazilië, West-Indië en Guyana. Met die diverse ingrediënten creëren ze een heel eigen choreografische taal.

Wil ook jij (artistieke of educatieve) projecten opzetten waarbij verschillende culturen samenkomen? In deze workshop leer je hoe Loïal en Difé Kako dat aanpakken: je krijgt een unieke inkijk in hun werkproces aan de hand van verschillende fragmenten uit hun repertoire.

Chantal Loïal danste bij gezelschappen als Montalvo-Hervieu en les ballets C de la B en staat ondertussen al meer dan 20 jaar aan het hoofd van Difé Kako. Ze creëert niet alleen choreografieën, maar deelt haar passie voor dans ook in allerlei workshops. In maart 2015 ontving ze voor haar werk de prestigieuze Franse ‘Légion d’Honneur’.

Deze workshop bestaat uit twee sessies van twee uur. Je kan dezelfde workshop ook volgen op woensdag 22/08.

Foto: Pegguy Fargues

Wanneer
Do 23/08 11:00-13:00
Do 23/08 14:00-16:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief, ledentarief): € 40


Inschrijven