#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

DIDACTIC WORKSHOP

EVALUATIE & FEEDBACK – Govert Anschütz

Feedback geven en evalueren, hoe pak je dat eigenlijk het beste aan? Daar gaat Govert Anschütz in deze workshop samen met de deelnemers naar op zoek. Inspiratie daarvoor haalt hij bij de Nieuw-Zeelandse onderzoeker John Hattie. Die vindt het heel leerrijk om het gedrag van leerlingen te bekijken als een vorm van feedback voor de lesgever.
Wat betekenen ‘feedback’ en ‘evaluatie’ precies? En wat niet? Wat is de impact van feedback op het leerproces? En hoe kun je die impact vergroten? Wat zijn ‘leerdoelen’ en ‘succescriteria’, en waarom zijn die zo belangrijk? Je komt het allemaal te weten in deze workshop, die zowel een uitwisseling als een onderzoek is waarbij actieve betrokkenheid en input van de deelnemers gestimuleerd wordt.

Govert Anschütz (1971) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde (Vrije Universiteit Amsterdam) en Theaterregie/Docent drama (Toneelacademie Maastricht). Samen met Soetkin Vervaet richtte hij Cie. TEKKEL op, een gezelschap dat bewegingstheater maakte met acteurs en dansers van alle leeftijden. Anschütz geeft workshops over acteren, improviseren, regie en stage fighting en werkt sinds 2010 aan LUCA School of Arts (Gent). Hij leidde er onderzoeksprojecten rond feedback als stimulans, professionalisering in het kunstonderwijs en hoe onderwijskundig onderzoek vertaald kan worden naar de lespraktijk.

 

Deze workshop bestaat uit 2 sessies van 2 uur.

 

Wanneer
Do 23/08 11:00-13:00
Do 23/08 14:00-16:00

Taal: nl

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief, ledentarief): € 40


Inschrijven