#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

MOVING, THINKING, CAPTURE I – Inés Belda Nácher

De Spaanse choreograaf Iván Pérez staat bekend voor zijn fysieke en emotionele choreografieën, vaak omschreven als krachtig, intiem, intens en zintuigelijk. In deze workshop gunt één van zijn dansers je een blik in de choreografische toolbox ‘Moving, thinking, capture’.

Pérez hecht belang aan een open lichaam. Of zoals hij het omschrijft: “een lichaam dat tegelijk invloed heeft op en beïnvloed wordt door zijn omgeving, in een constant proces van transformatie.” Met vallen en opstaan gaan we improviseren en laten we onze emoties beïnvloeden door fysieke beweging.

De Spaanse Inés Belda Nácher danste bij choreografen zoals Santi de la Fuente, Iván Pérez, Jasper van Luijk en Joaquin Collado, en bij gezelschappen als La Coja Dansa, Dande Forum Taipei, Toneelschuur, Song of the Goat, Maas Theater en Dans, Antescollado en INNE. Tijdens seizoen 2018-2019 zal ze deel uitmaken van het ensemble van het Dance Theater Heidelberg onder leiding van Iván Pérez.

Deze workshop bestaat uit één sessie van twee uur. Je kan dezelfde workshop volgen op zaterdag 25/08 of op zondag 26/08.

Wanneer
Vrij 24/08 11:00-13:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 25
Prijs (reductietarief, ledentarief): € 20


Inschrijven