#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

What do you see if you turn your head? – Andrea Keiz

Wat zie je als je je hoofd draait?

Een eenvoudige vraag waarop veel antwoorden mogelijk zijn, en die tegelijk nieuwe vragen oproept. We vertrekken van het lichaam en staan stil bij verschillende manieren van kijken en waarnemen. Op basis daarvan maken we een speelse ontdekkingstocht door een landschap vol bekende en nieuwe perspectieven. Ter ondersteuning gebruiken we een fototoestel of videocamera. In de voormiddag maken we de zintuigen wakker. In de namiddag focussen we op het vertalen van onze zintuiglijke waarneming naar beelden. Video-ervaring is niet nodig en er zijn geen speciale fysieke vereisten.

Biologe Andrea Keiz (DE) geeft les in dansimprovisatie. Sinds 2000 legt ze als freelancekunstenares podium- en performancekunst vast op video. Ze filmt en monteert. In Duitsland adviseert ze studenten van diverse dansopleidingen op het vlak van camerawerk, documenteren en archiveren. Ze geeft ook workshops in video/dans en waarneming.

Als je hieraan deelneemt, is de workshop ‘And: Action!’ van Andrea Keiz of de workshop van Sten Rudstrøm ook iets voor jou.

Wanneer
Vrij 23/08 11:00-13:00
Vrij 23/08 14:00-16:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
  • camera als verlengstuk van het lichaam
  • compositie
  • improvisatie
  • vertaling
  • waarneming