#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

21—25
august 2019

DANCE WORKSHOPS

>

CREATIVE WORKSHOP

Yoga Disco Star – Yair Barelli #1

Yoga Disco Star is een smeltkroes van zeer uiteenlopende praktijken: van introspectie tot extravagantie. We onderzoeken innerlijke ervaring, verbeelding en taal als werkinstrumenten. We verkennen spraak en zang en vertalen verbale instructies naar concrete beweging. De oefeningen worden zowel individueel als in groep gedaan. We zappen daarbij tussen verschillende werelden: yoga, disco, spreken, zingen, loslaten en beheersen. Plezier en spel vormen de rode draad.

Yair Barelli (IL) woont en werkt in Parijs. Hij volgde les aan het CDC in Toulouse en het CNDC in Angers in Frankrijk. In zijn multidisciplinaire choreografische praktijk verkent hij de materialiteit van het theater. Hij creëert zijn performances in interactie met het publiek en zorgt telkens weer voor unieke ervaringen. Zijn werk wordt opgevoerd in zalen en kunstencentra in Frankrijk en daarbuiten. Hij werkt samen met choreografen zoals Marlène Monteiro Freitas, Tino Sehgal, Christian Rizzo en Jérôme Bel.

Deze workshop kan je één dag volgen als je zoveel mogelijk van het aanbod wil proeven of je kan Yoga Disco Star #2 ook volgen op Donderdag 22/08 als je je in alle aspecten van het thema wil verdiepen.

Als je hieraan deelneemt, is Paola Madrid of Andrea Keiz ook iets voor jou.

Wanneer
Woe 21/08 11:00-13:00
Woe 21/08 14:00-16:00

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
  • gewaarwording
  • het onbekende
  • interpretatie
  • verbeelding
  • verkenning