#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

17—21
august 2022

DANCE WORKSHOPS

Wil je het volledige festival meemaken of er verschillende workshops uitpikken? Je bent helemaal vrij om je eigen programma samen te stellen!

Je vindt het tijdsschema hieronder, of ontdek de workshops in alfabetische volgorde.

Bestudeer je het programma liever op papier? Stuur dan een mailtje naar outofthetoolbox@danspunt.be en we sturen een brochure op.

Early bird-korting nog geldig t.e.m. 31 mei.

De meeste workshops zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht de fysieke mogelijkheden. Heb je vragen of twijfel je of de door jou gekozen workshop wel écht iets voor jou is? Aarzel niet om contact op te nemen, we zoeken het samen uit!

Workshops

Dagindeling

9:30 - 10:30
warm-up
10:30 - 13:00
workshop deel 1
13:00 - 14:30
lunch
14:30 - 17:00
workshop deel 2
17:30 - 18:30
rendez-nous
18:30 - ...
dinner + pop-up avondprogramma

EVENTS

We starten de dag met een warm-up die open is voor alle dansers. Ieder ochtend kan je kiezen tussen een fysieke of een rustige warming-up. Na de dagworkshops voorzien we iedere avond een Rendez-Nous. Maak je keuze tussen twee initiaties, om te kunnen proeven van de workshops die je die dag niet kon volgen. Je zal zeker willen blijven plakken! Tot slot is er een open podium. Een festival is geen festival zonder onverwachte kleine initiatieven. Een docent die een perfomance geeft: een improvisatiejam, een deelnemer die zijn eigen werk wil delen … Hou het dagprogramma in de gaten en laat je verrassen door deze last-minute programmatie.