#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Andrew Greenwood – Switch2Move Method: A new gateway towards mental & physical conditioning

Inspiratie en inclusie

Switch2move is een methode om het leven van mensen met chronische fysieke of mentale beperkingen te verbeteren. Andrew Greenwood ontwikkelt danssessies voor oudere mensen en voor mensen met Parkinson en Multiple Sclerose. De basisbouwstenen zijn telkens beweging, gezondheid, kunst en mensen. In deze workshop laat hij jou kennismaken met zijn methode, die hij heeft omgedoopt tot Switch2Move. S2M combineert dans, lichamelijkheid en mindfulness. De aanpak van Greenwood zorgt ervoor dat het innerlijke weer dichter betrokken wordt bij je lichamelijke activiteit. Je leert hoe je met een minimale inspanning en mindfulness nieuwe gewoontes en veranderingen kan teweegbrengen in je levensstijl. Met een meteen voelbaar effect! 

Andrew Greenwood is een professioneel danser en internationaal balletleraar. Al snel ontdekte hij de mogelijkheden dat dansen biedt voor oudere mensen en voor mensen die getroffen zijn door ziekten zoals Parkinson en Multiple Sclerose. Voor de sessies die hij ontwikkelde, werkte hij samen met de patiënten zelf en met deskundigen op het gebied van wetenschap en dans. In 2012 richtte hij de Dance for Health Foundation op, waarmee hij internationaal meer dan 40 docenten begeleidt. 

 

Wanneer
Do 19/08
Vrij 20/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Toegankelijk voor iedereen
Andrew Greenwood