#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Jolie Ngemi – Chakamadesu

Urban Reset

Hedendaagse Afrikaanse Urban

Give us an A for Afro! Give us a U for Urban! And give us a C for Contemporary!

Op één tegel dansen is niets voor jou? Jij switcht moeiteloos van het ene ritme naar het andere? Je ogen sluiten en je overgeven aan de beweging schrikt je niet af? Dan is Chakamadesu echt iets voor jou. Deze expressieve hedendaagse Afrikaanse dansstijl draait om flow, trance en stuiterige bewegingen, maar bovenal rond het aangaan van relaties: met de grond, de ruimte en de mensen om je heen. Het idee is om niet te kopiëren wat anderen doen, maar om helemaal jezelf te zijn, zodat iedereen de les verlaat met zijn eigen persoonlijke CHAKA AUC CODE of stijl.

Jolie Ngemi is danser, choreograaf en muzikant. Ze heeft de Congolese nationaliteit, maar woont en werkt in Zwitserland. Ze danst professioneel sinds 2000 en werkte samen met Ula Sickle en Yann Leguay. In 2012 werd ze uitgenodigd op het New Yorkse Live Arts festival. Een jaar later werd ze aanvaard aan P.A.R.T.S., waar ze twee jaar lang werd opgeleid, tot ze werd ontdekt door de befaamde choreograaf Boris Charmatz. Ze creëerde in Zuid-Korea en toerde in België, Frankrijk, Nederland, Polen … Haar eigen werk is gebaseerd op paden, teksten en lichamen in de ruimte. In 2018 creëerde ze haar solovoorstelling Identity na ngayi voor het festival La Bâtie in Genève.

Wanneer
Zon 23/08

Taal: en, fr

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
jolie ngemi
  • Fysiek uitdagend