#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Andrea Boll – Dance in public spaces

Urban Reset

Dansen in publieke ruimtes

Twee dagen lang dompelt Andrea Boll je onder in haar hoogstpersoonlijke stijl. Ze geeft je een inkijk in haar zoektocht naar dansvoorstellingen die plaatsvinden in en geïnspireerd zijn door de openbare ruimte. De afgelopen jaren werkte ze aan de trilogie downhill downriver downtown, drie site-specifieke dansvoorstellingen waarbij ze het publiek op sleeptouw neemt door steden en de natuur. Ze maakt daarbij gebruik van een danstaal die onze bewegingsstrategieën en -instincten verkent.

Andrea Boll danste voor verschillende gezelschappen en producties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland met o.a. Cie. Nadine Ganase, Arthur Rosenfeld, Ted Stoffer en Ives Thuwis. Tussen 1996 en 2008 was ze artistiek directeur, choreograaf en danser bij het Hans Hof Ensemble in Nederland, waarmee ze talrijke internationaal succesvolle en bekroonde stukken creëerde. Van 2011 tot 2014 was ze artistiek leider van het Tanzhaus Zürich. Met haar gezelschap bollwerk, gevestigd in Zürich, maakt ze werk voor zowel het podium als de openbare ruimte en creëert ze dansfilms. Haar nieuwste film downriver ging in maart 2020 in première in Cinedans Festival Amsterdam.

 

Wanneer
Zat 22/08
Zon 23/08

Taal: en, nl

Prijs (standaardtarief): € 100
Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Andrea Boll
  • Toegankelijk voor iedereen