#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Sten Rudstrøm – Embodying Your Content – What Helps You Be Present?

Improvisatie

Embodying your content – Wat helpt er jou om echt aanwezig te zijn?

Wil je je meer verbonden voelen met je lichaam, je beleving en je danspartner? Wil je graag nieuwe vormen van expressie ontdekken? Het Action TheaterTM van Sten Rudstrøm zorgt ervoor dat je je meer aanwezig voelt, brengt je terug in contact met je lichaam en verbreedt het bereik en de kwaliteit van je bewegingen. Action TheaterTM helpt je om een unieke en persoonlijke danstaal te ontwikkelen. De techniek zorgt ervoor dat je nieuwe mogelijkheden ziet en biedt inspiratie voor je eigen creaties. Na deze workshop voel je je gegarandeerd weer vrij, belichaamd en vol leven. Je kijkt met een een frisse, nieuwe blik naar de manier waarop je beweegt.

Na zijn succesvolle passage in Out of the Toolbox 2019 komt Sten Rudstrøm (US) dit jaar terug! Hij heeft al veel samengewerkt met Ruth Zaporah en schreef mee aan het boek ‘Actietheater en de Improvisatie van Aanwezigheid’. Hij treedt op en geeft les in de VS en Europa. In zijn zeer levendige en energetische workshops heeft hij vooral aandacht voor het versterken van de performance skills.

Wanneer
Zat 22/08
Zon 23/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 100
Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Sten Rudstrom
  • Toegankelijk voor iedereen