#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Mirjam Karvat – Gaga, the movement language

Techniek, anders benaderd

Gaga, de bewegingstaal

Lady Gaga? Radio Gaga? Nee, nog veel beter! Deze workshop gaat over Gaga, de bewegingstaal die je nieuwe manieren biedt om je lichaam te versterken en zelfbewust te worden. Gaga focust op flexibiliteit, uithoudingsvermogen en behendigheid, terwijl het tegelijkertijd je zintuigen verlicht en je verbeelding prikkelt. Gaga helpt je niet alleen om zwakke plekken, stramme spieren of fysieke blokkades op te sporen, maar ook om ze te verbeteren. Gaga verbindt het bewuste met het onderbewuste, vrijheid met plezier, jezelf met anderen.

Mirjam Karvat studeerde in 2006 af aan de London Contemporary Dance School. Ze trad op bij de New Generations Dance Company in Egypte, en maakte de choreografie voor een interdisciplinaire samenwerking in het Theater Aarau in Zwitserland. Voor ze in 2011 de Gaga Lerarenopleiding volgde, danste ze in de musical RENT in Bazel (Zwitserland). Sindsdien doceert ze Gaga in Israël, Zwitserland en Duitsland.

Opgelet: we zijn nog aan het bekijken hoeveel deelnemers we kunnen toelaten per workshop, conform de coronamaatregelen. Aangezien dit een populaire workshop is, aanvaarden we je inschrijving vanaf nu (26/06) onder voorbehoud. We sturen je zo snel mogelijk een definitieve bevestiging van je inschrijving.

Wanneer
Zat 22/08
Zon 23/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 100
Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Mirjam Karvat
  • Fysiek uitdagend
  • Toegankelijk voor iedereen