#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Duarte Valadares – Hybrid Movement

Urban Reset

Kunnen we de compositiemethodes van de hedendaagse dans toepassen op urban dansstijlen en -technieken? Kunnen beide samensmelten in één lichaam? Dat kan je samen de Portugese danseres Duarte Valadares uitzoeken in deze tweedaagse workshop. Eerst doen we onderzoek naar beweging en verbreden we de woordenschat van ons lichaam door middel van improvisatietools, groepsopdrachten en solo’s. De tweede dag focussen we op repertoirewerk en bewegingen die het beste van beide werelden samenbrengt.

Duarte Valadares studeerde in 2013 af aan de Superieure Dansschool van Lissabon. Hij werkte samen met Emmanuelle Hyuhn, Amélia Bentes, Marco da Silva Ferreira, Gregory Maqoma en Andre Drosha Gherkov. Hij choreografeerde de producties Co Silent Mercy in 2013, Dry Mouth in 2015 en State of Doubt in 2016. Duarte onderzoekt zowel urban als hedendaagse dans.

Wanneer
Do 20/08
Vrij 21/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 100
Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Duarte Valadares
  • Fysiek uitdagend