#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Paolo Cingolani – Instant composition

Improvisatie

Wil je choreografieën maken vanuit een intuïtieve en spontane benadering? Volg dan zeker Paolo Cingolani’s workshop Instant Composition. Hij leert je hoe je in het moment kan zijn, hoe je het kan observeren en kan gebruiken bij het componeren van bewegingen, zinnen en dansstukken. De focus ligt op hoe je je kunt verbinden met de tijd, de ruimte en de flow van het steeds veranderende moment. Deze workshop combineert verbeelding, techniek, compositie en poëtische actie met praktische oefeningen rond waarnemen en proactief gebruik maken van de zwaartekracht, behendigheid en lichtheid.

Paolo Cingolani is een Italiaanse danser die gespecialiseerd is in improvisatie en instant compositie. Sinds 2012 is hij lid van Allen’s Line, het gezelschap van danser en dichter Julyen Hamilton dat tourt in Duitsland, België, Frankrijk, Noorwegen en Italië. Sinds 2006 geeft Paolo les op scholen, universiteiten en festivals in heel Europa. Hij heeft zijn persoonlijke techniek ontwikkeld die elementen uit meditatiepraktijken als Tai Chi en Qigong combineert met principes van hedendaagse dans.

Wanneer
Woe 19/08
Do 20/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 100
Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Paolo Cingolani
  • Toegankelijk voor iedereen