#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Johanna Margaretha (Joan) van der Mast – Laban Movement Analysis and dance creation

Prikkelende pedagogische tools

Laban bewegingsanalyse en danscreatie

Tijdens deze workshop zal je inzichten verwerven, leren luisteren, observeren, discussiëren, bewegen, onderzoeken en (co)creëren rond vragen als: wat is (hedendaagse) dans? Hoe kan je dansfrasen opbouwen en creëren op basis van bewegingsprincipes (ongeacht je dansstijl)? Hoe kan je vooruitgang boeken bij groepen van verschillende niveaus of leeftijden? Je krijg inzicht in wat de Laban Bewegingsanalyse kan betekenen voor het onderwijzen, creëren, observeren en genieten van dans. Kom te weten wat (jouw) leerstijl is en hoe je de principes van Het Nieuwe Leren kan toepassen in het lesgeven. Bovenal leer je creativiteit genereren in je dans en leer hoe je jouw techniek en oefeningen “juicy, dancy and fun” kan maken. 

Johanna Margaretha (Joan) van der Mast is een internationaal gerespecteerde docent, choreograaf, coach en adviseur in hedendaagse dans en Laban Bewegingsanalyse. Ze is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdam), is gecertificeerd Laban Movement Analyst (New York) en studeerde Choreologie (Laban Londen), Yoga en Stott Pilates. Ze heeft een rijke en diverse carrière als lesgever. Momenteel werkt ze aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Zagreb Dansacademie en de Universiteit van Goce Delchev (Macedonië). Zij is ook Artistiek Directeur van het New Dance Center en het New Dance Young Talent programma in Den Haag (Nederland). Ze is gespecialiseerd in het creëren van curricula voor dansopleidingen, het trainen van docenten en choreografen, en ze ontwikkelde een speciale methodologie voor het lesgeven in hedendaagse dans gebaseerd op Laban Bewegingsanalyse en Nieuwe Leerprincipes.

 

Wanneer
Zat 21/08
Zon 22/08

Taal: en, nl

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Joan van der Mast