#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Joris Camelin – Moved by voice

Andere stemmen, andere bewegingen

Na zijn onvolprezen passage in Out of the Toolbox 2020, mogen we Joris Camelin in 2021 opnieuw verwachten! Keer samen met hem terug naar de essentie van dansen en van je stem: een feest, een ceremonie van samenzijn, maar ook een sociale en politieke daad. De Franse danser nodigt je uit om te ademen, om je stem te ontdekken en om gewoontes of overtuigingen achter je te laten. Hij leidt ons voorbij beweging en muziek, voorbij techniek en lichaamstaal. Je scherpt je zintuigen aan zodat je je helemaal kan overgeven aan jezelf, de ruimte, de anderen, de groep en vooral: aan het plezier van het dansen en het gebruiken van je stem. 

Joris Camelin is een Franse danser die in Berlijn woont. De laatste 20 jaar werkte hij in het internationale circuit met choreografen als Meg Stuart en Laurent Chétouane. Van circus tot tango, van mime tot ballet of operazang, zijn pad is zeer eclectisch. Naast zijn werk als danser geeft hij ook workshops rond ademhaling, beweging en stem in heel Europa.

Wanneer
Woe 18/08
Do 19/08

Taal: en, fr

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Toegankelijk voor iedereen
Joris Camelin