#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Louise Frankenhuis – Modern Dance Toolbox: a Human Journey

Prikkelende pedagogische tools

Toolbox van hedendaagse dans: een menselijke reis

Een reisbureau dat je de hele wereld laat zien zonder dat je een vliegticket moet kopen, zo omschrijft Louise Frankenhuis haar manier van werken. In deze workshop reikt ze tools aan waarmee je kan werken rond flow, ademhaling, zwaarte en zwaartekracht, bounce en rebound, spanning, oppositie en een sterk lichaamsbewustzijn. Ze kan daarbij terugvallen op haar jarenlange ervaring met verschillende hedendaagse danstechnieken. Ze begeleidt de deelnemers in hun zoektocht naar een metamorfose in zichzelf. Ze deelt verschillende perspectieven en zorgt zo voor een verrijking van zowel je menselijke als je professionele vocabulaire. 

Louise Frankenhuis heeft een indrukwekkende danscarrière: ze danste onder meer bij Pina Bausch’s Wuppertal Tanztheater, Australian Dance Theater, London Contemporary Dance Theater, Batsheva Dance Company en Martha Graham Dance Company. Aan de Rotterdamse Dansacademie doceerde ze meer dan dertig jaar improvisatie, compositie en de techniek van Limón. Als gastdocent gaf ze wereldwijd les aan gezelschappen zoals Rosas, Tanz Theater Hannover, Ecole Supérieur de Danse Cannes de Rosella Hightower en de Hongaarse Dansacademie. Ze werkt nog steeds samen met veel van deze dansgezelschappen en academies, als eregast bij Codarts en als gegeerde gastdocent bij het Nederlands Dans Theater.

 

Wanneer
Do 19/08
Vrij 20/08

Taal: en, nl

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
Louise Frankenhuis