#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Quentin Roger – The colors and dynamics of your breath in movement

Andere stemmen, andere bewegingen

Breng via je ademhaling kleur en dynamiek in je beweging

Daar waar lichte, luchtige bewegingen en stevig geaard werk elkaar ontmoeten, op dat onwaarschijnlijke kruispunt baant Quentin Roger zich een weg. Zijn stijl vloeit op een organische manier van de ene staat over in de andere. In deze workshop legt Quentin de nadruk op ademhaling en hoe je adem mee je beweging dirigeert. Verken jouw eigen flow en reikwijdte! Via improvisatie-oefeningen ontdek je dynamieken, texturen en emoties die kleur kunnen brengen in je beweging, met ademhaling als verbindende factor. Daarnaast gaat Quentin ook dieper in op de fijne lijn tussen dans en niet-performatieve beweging, en hoe je verschillende lagen van theatraliteit aan je beweging kan toevoegen. 

Quentin Roger volgde opleidingen in ballet en moderne dans aan Ecole Supérieure de Danse de Cannes Rosella Hightower en aan École de danse de l’Opéra national de Paris. Hij danste bij gevestigde gezelschappen zoals het Grand Theatre de Genève, Compañia Nacional de Danza (Madrid) en het Nederlands Dans Theater. Hij verliet het NDT om freelance danser te worden. Daarnaast geeft hij ook les aan amateurs, studenten en professionele dansers. Momenteel werkt hij als balletleerkracht in de bacheloropleiding van Codarts in Rotterdam en werkt hij als performer en assistent samen met onafhankelijke choreografen. 

 

Wanneer
Zon 22/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 55
Early bird Prijs (standaardtarief): € 48
Prijs (reductietarief): € 45
Early bird Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
  • Fysiek uitdagend
  • Toegankelijk voor iedereen
Quentin Roger