#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Michel Debrulle – Rhythm and movement

Muziek en dans

Ritme en beweging

Ritme, dat is de relatie tussen tijd en ruimte, tussen aarde en lucht, tussen op en neer… In deze workshop ervaar je dankzij verschillende technieken (klappen, beweging, ritmisch zingen…).hoe je op een organische manier ritme kan ontwikkelen. Muzikant Michel Debrulle leert je alles over begrippen als een cyclus, polyritmiek, frasering, ritmische spelletjes en improvisatie. Ontdek hoe je door je lichaam én je stem te gebruiken concentratie, energie en spel met elkaar kunt combineren. Aan het einde van deze workshop kan je alles wat je hebt geleerd omzetten in nieuwe bewegingen en patronen, terwijl je lichaam zich laat leiden door het ritme.

Michel Debrulle is een percussionist die actief is als zowel muzikant als pedagoog. Hij toerde uitgebreid over de hele wereld met verschillende muziekensembles zoals Trio Grande, Rêve d’Éléphant Orchestra, L’Orchestre du Lion en SilverRat Band. Hij werkte als muzikant mee aan theater- en dansvoorstellingen met Thomas Hauert, David Hernandez, Maria Clara Villa Lobos en David Zambrano. Michel geeft verschillende lessen en workshops over ritme aan acteurs en dansers.

Wanneer
Woe 19/08

Taal: en, fr

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
Michel Debrulle
  • Uitdagend memoriseren van bewegingen