#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Sheyda Darab – Urban theatre

Verken stedelijke en etnische territoria

Gebeten door urban dansstijlen zoals house en hiphop? Zin om aan de slag te gaan met je eigen verhaal om er nieuw, persoonlijk werk mee te creëren? Dan moet je bij Sheyda Darab zijn! In haar workshop biedt Darab een introductie in verschillende urban technieken. Ze laat je in dialoog gaan met pure, rauwe vormen en laat je out-of-the-box denken en bewegen. Open je geest en voel de inspiratie stromen!

Sheyda Darab werd geboren in Iran, maar verhuisde op achtjarige leeftijd als politiek vluchtelinge naar Nederland. Daar groeide ze als autodidact op in de underground hiphop scene, en ook in het theater voelt ze zich thuis. Ze ziet iedere danser als een individu met een authentieke persoonlijkheid en eigen statement. Door middel van dans wil Darab dit statement tot uiting laten komen. Ze danste professioneel in clubs in Ibiza en op evenementen van Nike, Ja Rule en Madonna, maar even goed bij het Scapino Ballet Rotterdam. In 2010 begon ze haar choreografische carrière bij Dansmakers Amsterdam en momenteel werkt ze voor AYA Danstheater Amsterdam.

Wanneer
Woe 18/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 55
Early bird Prijs (standaardtarief): € 48
Prijs (reductietarief): € 45
Early bird Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
Sheyda Darab