#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Tim Casson – Inclusive dance with Candoco Dance Company

Inspiratie en inclusie

Inclusieve dans met Candoco Dance Company 

Tijdens deze tweedaagse workshop krijg je de kans om de inclusieve aanpak van Candoco Dance Company van dichtbij te leren kennen. Aan de hand van spelletjes, opwarmingsoefeningen en creatieve opdrachten verken je allerlei elementen uit hun diverse en uitgebreide repertoire. Samen bewegen, dansen, creëren en performen, daar gaat het om! De sessie is toegankelijk voor volwassen dansers (18+) van alle niveaus, zowel met als zonder beperking. 

Candoco Dance Company (UK) is wereldwijd een toonaangevend professioneel dansgezelschap dat voortdurend de perceptie verruimt van wat dans kan zijn. Hun gedurfde aanpak en krachtige samenwerkingen vormen een brug tussen mainstream en experimenteel. Hun manier van werken mondt uit in opvallende voorstellingen en verrijkende leerervaringen. Ze moedigen verschillende manieren aan van kijken, van zijn en van kunst maken, waardoor ze in de voorhoede staan van het gesprek rond dansen en beperkingen. In 2021 viert het gezelschap z’n 30ste verjaardag met een repertoire dat zowel reprises als nieuw werk omvat van Trisha Brown, Yasmeen Godder, Hetain Patel en Jeanine Durning. Danskunstenaar, choreograaf en producent Tim Casson vervoegde Candoco in 2020. Hij heeft heel wat jaren ervaring in educatie en betrokkenheid, en weet alles over trainingen, workshops en professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Hij zal de workshop leiden, met de assistentie van een danser uit het gezelschap.

 

Wanneer
Zat 21/08
Zon 22/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Toegankelijk voor iedereen
Candoco Dance Company