OUT OF THE TOOLBOX

Dompel je onder in beweging, choreografie, stijlen en methodes. Doe inspiratie op, leer alles over nieuwe technieken en sta nadien vol zelfvertrouwen en met vernieuwde  energie op de vloer of voor de klas.  

Duik in het universum van internationale artiesten en docenten, verken nieuwe terreinen, ervaar een  breed spectrum aan stijlen en laat je inspireren. Dat alles in een ontspannenzomerse sfeer in het gezellige Gent.  

Je krijgt de kans om je te verdiepen in compositie, je bewegingsvocabularium uit te breiden of stijloverschrijdend te leren werken. Als lesgever doe je inspiratie op om aan de slag te gaan met het talent van je studentenEen must voor de prille dansdocent, of eens iets anders voor de ervaren rot in het vak!

OOTTB 2023 © Rudy Carlier

VOOR WIE?

  • Ben je professioneel met dans bezig of eerder recreatief?
  • Heb je al heel wat opleidingen achter de rug of moet je de wereld van de dans nog ontdekken?

We stellen het programma van Out of the Toolbox elk jaar zo samen dat iedereen die actief met dans bezig is, los van leeftijd of achtergrond, meerdere opties heeft om zich hierin te verdiepen. Bovendien kiezen we docenten die het gewoon om te werken met dansers van verschillende leeftijden en met uiteenlopende niveaus en lichamen. Hun aanpak zorgt ervoor dat die verscheidenheid een verrijking is voor alle deelnemers.