Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Cherry your ride – Jules Beckman

Presence, Perception, Play, Practice & Performance. Die 5 grote P’s vormen de vertrekpunten van deze workshop die draait rond fysieke improvisatie, plezier, dierlijkheid en avontuur.

Vanuit een aantal pertinente vragen verdiepen we ons vermogen om te voelen, te bewegen, te zien en gezien te worden: hoe kunnen we via lichamelijke improvisatie verbinding creëren tussen onze dierlijke oerinstincten en het hedendaagse menselijke leven? Hoe krijgen we een frisse kijk op de dingen die vrije improvisatie in de weg staan? Hoe herontdekken we geest en lichaam? Wat stelt ons in staat om vrij te verkennen en te ontdekken?  Is het mogelijk om de controle los te laten en onze intuïties te laten stromen als een bevrijdende kracht? Jules Beckman laat je de poëzie van het moment grijpen en omzetten in actie en creatie.

Jules Beckman is een interdisciplinair podiumkunstenaar en leraar. Oorspronkelijk is hij afkomstig uit de VS, maar sinds 2002 woont hij in Frankrijk. Zijn werk balanceert op het snijvlak van dans, muziek, circus, theater en performance. Hij danste en creëerde o.a. bij Jan Lauwers/Needcompany, Collectif AOC, Mark Tompkins, Sara Shelton Mann, Anna Halprin, Keith Hennessy, Meg Stuart/Damaged Goods en met muzikanten Arthur H. en Lhasa De Sela. Hij gaf les in de VS, Europa, Rusland, Mexico en Japan.

Wanneer
Woe 21/08
Do 22/08

Taal: en


Inschrijven
Jules Beckman dancing