VOLZET

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

From a subtle body to the extreme – Alejandro Moya

In deze workshop ontdek je hoe maakbaar je lichaam is: van subtiele veranderingen tot intense metamorfoses. Vertrekkend vanuit de anatomie leer je verborgen emoties ontdekken en die lichamelijk te vertolken. Je krijgt inzicht in je individuele fysieke kwaliteiten en hoe je die ten volle kan inzetten.

De vragen die Alejandro Moya samen met jou wil tackelen gaan heel breed: hoe kan je technieken uit de osteopathie integreren in het dansonderwijs? Welke acrobatische technieken lenen zich het beste voor verschillende lichamen en omstandigheden? Wat is dans-theater eigenlijk? Hoe kan je verschillende vaardigheden inzetten om een eigen danstaal te ontwikkelen? Hoe kan je op een lichamelijke manier heel uiteenlopende personages creëren, elk met hun eigen verhaal en onderlinge relaties?

Alejandro Moya begon te breakdancen op straat toen hij amper 10 jaar oud was. Hij werd al snel uitgenodigd om overal ter wereld te gaan dansen en ontving prijzen in o.a. de VS, Zwitserland, Engeland, Zuid-Korea en China. Sinds 2006 is zijn crew Fusion Rockers – waarmee hij heel wat belangrijke wedstrijden heeft gewonnen – een referentie in de breakdancewereld. In 2009 trad hij op 16-jarige leeftijd toe tot het gezelschap Dani Pannullo Dance Theatre, waarmee hij de wereld rond toerde. Een jaar later begon hij hedendaagse dans te studeren aan het conservatorium in Madrid, waar hij klassieke en moderne dans leerde, maar ook improvisatie, yoga en muziek. Nadien maakte hij deel uit van de gezelschappen Projects in Movement van Sharon Fridman, Company KORSIA, Company Antonio Ruz en het Belgische Peeping Tom. Als docent heeft hij dansworkshops gegeven in verschillende landen zoals Duitsland, Italië, Israël en Singapore. 

 

Foto: ©Juan Carlos Toledo

Wanneer
Woe 21/08
Do 22/08

Taal: en


schrijf je in op de wachtlijst