VOLZET

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Ready, set, play! – Jefta Tanate

Durf jij de grond onder je voeten los te laten? Via partnerwerk en geleide improvisaties leer je controle te krijgen over je lichaam in de lucht. Het gaat daarbij niet om risico’s nemen of halsbrekende toeren uithalen, maar wel om jezelf letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau te tillen. Je leert je lichaam bespelen als een fysiek instrument met zowel souplesse als kracht. Twee dagen lang worden je zintuigen en je bewustzijn geprikkeld in deze workshop van Jefta Tanate, een speelse mix van vloerwerk, contactimprovisatie, martial arts en circus.

Jefta Tanate studeerde af aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Dankzij zijn stage bij Scapino Ballet Rotterdam belandde hij in de Nederlandse danswereld. Sindsdien heeft hij zich meerdere technieken en methodes eigen gemaakt zoals contactimprovisatie, vechtsporten en circus, vaardigheden die hij verder heeft kunnen ontwikkelen bij gezelschappen als Maas TD en Arch8. Tegenwoordig werkt hij vooral als freelancer en maakt zeer veelzijdig werk: van outdoor voorstellingen tot tournees met gezelschappen als Panama Pictures, waarbij het aspect circus steeds in zijn werk wordt verwerkt.

Wanneer
Vrij 23/08
Zat 24/08

Taal: en


schrijf je in op de wachtlijst