VOLZET

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Serious fun – Rafa Jagat

Wil jij graag dansen met een lach op je gezicht en een open blik op de wereld? Dan is deze workshop van Rafa Jagat iets voor jou. Technische perfectie is voor hem niet belangrijk, dansplezier en authenticiteit des te meer.

De drijvende kracht van de workshop is het spelelement, maar met Rafa Jagat speel je een spel waarbij je niet kan verliezen: fouten mogen er zijn, mislukkingen zijn eigenlijk een vorm van succes. Alles kan en alles mag, zolang je het maar met hart en ziel beleeft. Jagat laat je in je verbeelding duiken om improvisaties te creëren, te dansen en te bewegen. Hij vermengt daarbij inspiratie uit het theater met het abstracte universum van de beweging.

Rafa Jagat is acteur, danser, performer, regisseur en toneelschrijver. Hij volgde een opleiding in dramatische kunst en fysiek theater. Hij breidde zijn kennis over de taal van beweging uit door verschillende workshops te volgen binnen allerlei disciplines. Hij danste bij de gezelschappen Mey-Ling Bisogno en Omos Uno, maar creëerde ook voorstellingen met zijn eigen gezelschappen JAGAT MATA en ELELEI (in samenwerking met Sabrina Gargano). Met de gerenommeerde choreograaf David Zambrano werkte hij aan het improvisatieproject Two songs for two humans. Als medeoprichter van EXIN organiseert hij bewegingsworkshops in heel Europa. Hij heeft ook ervaring  als regisseur en toneelschrijver bij verschillende circusgezelschappen (Som Noise, Papaya, Encuentros).

Wanneer
Vrij 23/08
Zat 24/08

Taal: en


schrijf je in op de wachtlijst