Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

WWWITH – Guillermo Weickert

Guillermo Weickert neemt je in zijn workshop terug naar de basis: wat is de fundamentele reden om te dansen? Volgens Weickert is dat zonder twijfel het genot en het heilzame gevoel wanneer we ons laten bewegen door onze eigen ruggengraat, en vooral: het plezier om die heuglijke ervaring te delen met anderen.

Eigenlijk kan je je lichaam zien als één langgerekte, nooit eindigende, spontane en intuïtieve beweging. Het biedt ons een canvas, een gemeenschappelijke speelplaats waar we als groep de basisconcepten kunnen heruitvinden die aan de grondslag liggen van verschillende danspraktijken: richting, projectie, gewicht, activering van het vitale centrum …

WWWITH wil ons helpen om ons idee van samen bewegen en dansen te herprogrammeren, zodat we het bovenal zien als een aangenaam, moeiteloos, gezond en vreugdevol middel van menselijke expressie en communicatie.

Guillermo Weickert werkt al dertig jaar als danser, acteur, choreograaf en regisseur voor verschillende Europese gezelschappen en podiumprojecten, waarbij beweging en fysieke prestaties altijd centraal staan. Hij leidt ook zijn eigen creatieve project WWWEICKERT en maakt momenteel deel uit van het Franse circusgezelschap Baró D´Evel.

Wanneer
Woe 21/08
Do 22/08

Taal: en


Inschrijven