#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

 

Inschrijven

SCHRIJF HIER IN

Elke workshop bestaat uit 1 of meerdere dagen. De prijs per dag is 55 euroHeb je recht op het reductietarief*, dan betaal je  slechts 45 euro per dag. 

! Early Bird: Schrijf in voor 1 juni en krijg een early bird-korting. Je betaalt dan slechts 48 euro voor een dag, of 40 euro als je recht hebt op het reductietarief*.

*studenten, mensen met een vervangingsinkomen of verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds 

Locatie

Het meeting point is in de Expeditie, Dok Noord 4F, 9000 Gent. Volg de pijltjes vanaf dat je op de site van Dok Noord bent.

Dok Noord is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Trein: vanaf station Gent-Dampoort is het een kwartier wandelen; vanaf station Gent-Sint-Pieters neem je tram 4 richting Muide tot halte Tolpoort, op 5 minuten wandelen.
Bus: bus 8 tot halte Heilig-Kerst of bus 5 tot halte Dok Noord, beide op 5 minuten wandelen.
Meer info op nmbs.be (trein) en delijn.be (tram en bus).

Een fiets huren kan via Danspunt. Stuur een mailtje naar outofthetoolbox@danspunt.be.

Auto: rij via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Je kan betalend parkeren in de ondergrondse parking van Dok Noord. Goedkoper parkeren is mogelijk in de Koopvaardijlaan, van daar kan je over de voetgangersbrug wandelen tot Dok Noord. Je vindt een plannetje op danspunt.be.

Hier vind je een plannetje van de site.

Gent is in de binnenstad (= de zone binnen de stadsring (R40)) een lage-emissiezone: de meest vervuilende wagens mogen hier niet rijden om de luchtkwaliteit te verbeteren, tenzij je een tijdelijke toelating koopt. Wil je weten of je wagen de LEZ in mag rijden? Check www.lez2020.gent

 

Comfort

Er zijn douches ter beschikking, breng wel een  handdoek mee.

Eten en drinken

Net zoals bij de vorige edities voorzien we heerlijke, gezonde maaltijden. Je kan je  elke ochtend inschrijven voor lunch en/of avondmaal aan heel democratische prijzen.  De festivalbar is de hele dag open. 

Slapen

Onze programmatie loopt van ‘s ochtends tot ‘s avonds, waarom niet in Gent blijven? Je kan terecht in de vele hotels, jeugdherbergen en B&Bs die je met plezier verwelkomen.

Airbnb
Bed & Breakfast
Jeugdherbergen