Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Los Informalls – Informal Sunday

Op de laatste dag van het festival nodigt Los Informalls iedereen uit om Out of the Toolbox samen af te sluiten. Dat doen we door te dansen (uiteraard!), te ontspannen en te verbinden. Deel verhalen, indrukken en ervaringen van de workshopweek met elkaar.

Kon je er de voorbije dagen niet bij zijn op Out of the Toolbox? Geen probleem! Iedereen is meer dan welkom om deel te nemen. Kom kijken, doe mee en geniet van Los Informalls op hun best!

10:30 – 13:30 – Workshop: Los Informalls – Master your (super)monster

Luis en Pere van Los Informalls trappen de dag af met een avontuurlijke workshop waarin ze je op verkenning laten gaan in hun en jouw creatieve universum.

Ze dagen je uit om de confrontatie aan te gaan met je innerlijke demonen en om uit je comfortzone te stappen. Want dat we nood hebben aan meer plaatsen, momenten en mogelijkheden om ons te laten gaan, plezier te maken en onze gedachten te verzetten, daarvan zijn Los Informalls overtuigd. En hoe kan dat beter dan door te dansen?!

De technieken, tools en benaderingen die ze gebruiken, hebben ze ontwikkeld op basis van hun jarenlange ervaring met improvisaties en podiumcreaties. Ze zorgen voor een comfortabele en veilige omgeving, waar iedereen zonder oordeel kan experimenteren met het lichaam als gereedschap en lichamelijkheid als medium.

13:30 – 15:30 – Lunch

15:00 – 16:00 – Afsluitend ritueel: Jules Beckman

Na de lunch zal Jules Beckman, die ook de workshop Cherry your ride geeft, een klein ritueel creëren waarmee we afscheid kunnen nemen van het festival en van elkaar.

17:00  – 18:00 – Performance: Los Informalls – Entrañas con patatas

Als kers op de taart presenteren Los Informalls samen met Valentin Azzati (eveneens docent op het festival) een versie van hun voorstelling Entrañas con patatas (“Ingewanden met friet”), een energetisch liefdesverhaal dat tegelijk absurd en diepgaand is.


Foto: © Aida Vargas

Wanneer
Zon 25/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 20
Prijs (reductietarief): € 20


Inschrijven