#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Manfredi Perego – A transformative landscape

Over de hedendaagse beweging

Een transformatief landschap

Deze fysieke workshop is een transformatieve ervaring. In deze training kom je dichter bij wie of wat je bent of wil zijn. Als choreograaf en als leraar is Manfredi geïnteresseerd in het vermogen van dansers om zich aan te passen aan en te reageren op fysieke of performatieve uitdagingen. Die verschillende aspecten en dynamieken die dans in zich draagt, kan je volgens hem bereiken via diepe concentratie en door nieuwe sensitieve en expressieve vaardigheden aan te boren. Hij stimuleert de deelnemers om beelden, vormen en esthetieken los te laten, en hun aandacht te richten op hun hoogst persoonlijke actie. Laat jezelf landen in het moment, en maak van je lichaam en je huid praktische, communicatieve instrumenten. Je legt dit parcours samen af door met de groep op verschillende manieren dynamiek, beweging en improvisatie te onderzoeken. 

Manfredi Perego heeft een achtergrond in vechtsport en hedendaagse dans. Hij volgde een dansopleiding bij Accademia Isola Danza (o.l.v. Carolyn Carlson). Hij zette zijn dansstudies voort met enkele van de docenten die hij op de Biënnale van Venetië ontmoette, en begon tegelijkertijd zijn professionele activiteit als freelance danser bij gezelschappen in Zwitserland en Duitsland. In 2013 startte hij zijn persoonlijke onderzoeksproject, gericht op een primitief poëtisch dansvocabulaire, waarbij hij het herstel van een instinctieve bewegingskwaliteit onderzoekt. Hij geeft les aan Balletto di Roma, Balletto Teatro di Torino, Trinity Laban College en het Oostenrijks Jeugdballet.

 

Wanneer
Zat 21/08
Zon 22/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Fysiek uitdagend
Manfredi Perego