#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Betty Mansion / Karim Belharch – Play me a dance / Natural House

Urban Reset

Twee dansers met internationale befaamdheid laten je proeven van hun persoonlijke interpretatie van hiphop en house en geven jullie sleutels mee om zelf aan de slag te gaan.

Betty Mansion nodigt je uit om kennis te maken met haar hoogst persoonlijke stijl: een kruisbestuiving tussen hiphop en hedendaagse dans. Ze voelt het ritme van de muziek, speelt ermee en gaat ertegen in. In deze korte intensieve workshop van 2u30 duikt ze samen met jou in haar stijl en in de achterliggende logica, zodat je die ook kan toepassen op je eigen dansvocabulaire. Werk je met jongeren, dan is dit zeker een workshop voor jou.

Betty Mansion is een Belgische choreografe. Na haar werk voor verschillende artiesten (Oscar and The Wolf, Shy’m, Lara Fabian …), in hip hop shows, musicals (Beauty and The Beast) en internationale workshops, besloot ze haar eigen gezelschap te richten. Dat werd Play Me A Dance, waarmee ze een jaar lang op tournee is geweest.

Karim Flex is in the house! Leer de beste moves van een van de Belgische pioniers in house en hiphop. Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt, deze workshop heeft voor elk wat wils. Eerst leer je hoe je moet ‘jacken’ of bewegen met je bovenlichaam, een van de basisprincipes van house. Zodra je de jack volledig onder de knie hebt, werk je ook aan overgangen, variaties en improvisatie op verschillende soorten house muziek: deep, soul, Afro house en spirit house. Jackin’ all the way!

De Belgische danser en choreograaf Karim Belharch – beter bekend als Karim Flex – begon zijn carrière in de jaren ‘90, in de ‘hoods of Brussels’. Hij is een ware legende in de House Dance in België en vertegenwoordigt ons land op internationaal niveau in wedstrijden, battles of als jurylid. In 2014 stichtte hij Up Zone, een trainingsprogramma en dansschool waarmee hij zijn visie op dans en hiphop overbrengt op een nieuwe generatie dansers. Sinds 2018 maakt hij deel uit van het gezelschap Deep Manners van choreograaf Michel Onomo.

Wanneer
Woe 19/08

Taal: en, fr

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
Betty Mension
  • Uitdagend memoriseren van bewegingen