#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

19—23
august 2020

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Florian Vuille & Anne-Lore Baeckeland – ‘Flying Low’ and Tools for Kids

Pedagogische tools

De ‘Flying Low’-methode van David Zambrano focust vooral op de relatie tussen de danser en de vloer. De techniek bestaat uit eenvoudige bewegingspatronen die draaien rond ademhaling en snelheid, en die energie vrijmaken in je hele lichaam. ‘Flying Low’ activeert en verbindt niet alleen je center en je gewrichten, het zorgt er ook voor dat je efficiënter beweegt op de vloer. Maar kan je deze techniek ook overbrengen op kinderen? En hoe dan? Dat was de vraag die de Zwitserse performer Florian Vuille, de Belgische danseres Anne-Lore Baekeland en twee groepen jongens tussen 7 en 12 jaar gedurende zes maanden hebben onderzocht.

Deze workshop bestaat uit 4 uur intensieve training in de flying low techniek en één uur waarin Florian en Anne-Lore hun ervaring in het werken met kinderen delen.

Florian Vuille behaalde zijn bachelor in fysiek theater in 2010 in het Scuola Teatro Dimitri (Zwitserland) en begon te werken als clown in verschillende circussen in Europa. In 2013 verhuisde hij naar Brussel en ruilde hij de circuspiste voor de dansvloer. Hij studeerde Flying Low en Passing Through met David Zambrano, assisteerde hem en trad met hem op. Samen met Paola di Bella vormde Vuille het gezelschap Beauty Beast. Hij geeft sinds 2017 les in dans voor kinderen, o.a. voor Bal Spécial met Anne-Lore Baekeland.

Wanneer
Woe 19/08

Taal: en, nl, fr

Prijs (standaardtarief): € 50
Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
Florian Vuile
  • Fysiek uitdagend