#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Irena Jeričević – From Basic to Advanced Through Pilates Control

Prikkelende pedagogische tools

Van beginner naar gevorderde door Pilatescontrole

In deze intensieve workshop word je een dag lang ondergedompeld in de wereld van Pilates: van grondoefeningen tot allerlei variaties op elk niveau. De reeks oefeningen gaat van vrij eenvoudige tot meer uitdagende combinaties, rekening houdend met de mogelijkheden en noden van de groep. Via Pilates train je je hele lichaam: je neemt bewuster controle over je lijf, en verbetert zowel de kwaliteit als de kwantiteit van je bewegingen. Je ontwikkelt niet alleen meer kracht, elasticiteit en evenwicht, je krijg ook een betere houding en het verhoogt je concentratie. Pilates zorgt voor een perfecte balans tussen controle en flexibiliteit, kracht en lichtheid.

Irena Jeričević is pedagoge en doceert de authentieke J. Pilates-methode. Ze volgde een opleiding aan Romana Pilates New York en vervolgde haar studies in de Verenigde Staten en in Nederland. Ze studeerde onder mentoren als Javier Velazquez, Marjorie Oron, Jane Poerwoatmodjo en Esperanza Aparicio Romero. Voor ze zich aan Pilates wijdde, had ze een uitgebreide carrière als professioneel danseres. Ze danste in werken van onder anderen Ton Simons, Jonah Bokaer, Rafael Bonachela, Leine & Roebana, Pascal Touzeau, Phillip Adams, André Gingras en Samir Calixto.

 

Wanneer
Woe 18/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 55
Early bird Prijs (standaardtarief): € 48
Prijs (reductietarief): € 45
Early bird Prijs (reductietarief): € 40


Inschrijven
  • Uitdagend memoriseren van bewegingen
Irena Jeričević