#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Junadry Leocaria – Make your own Waacking-style

Verken stedelijke en etnische territoria

Maak je eigen Waacking-stijl

Say what? Say waacking! Waacking is een vorm van streetdance die ontstond in de LGBT-clubs van Los Angeles tijdens het discotijdperk van de jaren 70. Typisch zijn de roterende armbewegingen en de nadruk op emoties en expressiviteit. Deze workshop van Junadry Leocaria wordt een heus feest: bij haar ligt de focus op vrijheid, muzikaliteit, verbinding en sensualiteit. Ze leert je de basis van waacking om daarna via improvisatieopdrachten te onderzoeken hoe je deze krachtige dansstijl kan inzetten om tot een persoonlijke stijl te komen.  De workshop is toegankelijk voor dansers van alle niveaus en zal je inspireren om nieuwe kleuren toe te voegen aan je bewegingspallet. Vier jezelf en je eigen dansvocabulaire!

Junadry Leocaria is een opvallende verschijning in het Nederlandse urban danstheater. Ze begon haar professionele danscarrière op 18-jarige leeftijd bij ISH Dance Collective, waar haar liefde voor theater en de podiumkunsten groeide. Junadry is gespecialiseerd in waacking en werkt de laatste jaren aan haar eigen danspraktijk als choreograaf, theatermaker, coach en docent. Ze maakte werk voor Festival Classique, ITA, Holland Dance Festival en Korzo. Leocaria is een getalenteerde sleutelfiguur in de Nederlandse urban theater scene die met haar expressieve en krachtige manier van bewegen je aandacht weet te trekken.

Wanneer
Do 19/08
Vrij 20/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Uitdagend memoriseren van bewegingen
Junadry Leocaria