#outofthebody
#outofthemind

SUMMER FESTIVAL

18—22
august 2021

DANCE WORKSHOPS

>

Deze workshop is toegevoegd aan je 'favorieten'. Als je naar de inschrijfpagina gaat, kan je jouw 'favorieten' herkennen aan het hartje naast de workshops. Dan kan je beslissen…

×

Milan Tomášik – Happy feet / playful presence

Over de hedendaagse beweging

Speelsheid, ritme, verantwoordelijkheid en volheid zijn voor Milan Tomášik de sleutelwoorden in zijn werk. Deze workshop combineert technische oefeningen met creatief compositorisch werk. In het eerste deel – ‘Happy feet’- ontleed je samen met Milan dans vanuit verschillende perspectieven: hoe kan je aan de slag met ritme, melodie, snelheid, uithoudingsvermogen, draaien, springen, de coördinatie van verschillende lichaamsdelen en hun onderlinge relatie? In het tweede deel – ‘Playful presence’ –  ligt de focus op performen: hoe doe je dat op zo’n manier dat je aanwezig en actief kan blijven in elke situatie? Hoe kan je aan zelfexpressie doen door bewust te experimenteren met verschillende lichaamsspanningen? Hoe kan je de virtuositeit van je lichaam zoveel mogelijk tot uiting laten komen zonder over je grenzen te gaan? Speels serieus en serieus speels!

In 2004 studeerde Milan Tomášik af aan P.A.R.T.S. Met zijn solowerken wist hij meteen zijn publiek te biologeren. Als mede-oprichter van Les Slovaks Dance Collective creëerde Milan verschillende stukken die wereldwijd toerden. In 2014 richtte hij zijn eigen gezelschap Milan Tomášik & Co op. Hij werkt aan dansacademies, voor professionele gezelschappen en op festivals in Europa, China, Congo en Mexico.

Wanneer
Do 19/08
Vrij 20/08

Taal: en

Prijs (standaardtarief): € 110
Early bird Prijs (standaardtarief): € 96
Prijs (reductietarief): € 90
Early bird Prijs (reductietarief): € 80


Inschrijven
  • Fysiek uitdagend
  • Toegankelijk voor iedereen
Milan Tomasik